SCM Timisoara si-a aflat programul din play-off. Pana atunci mai are doua partide in Bucovina

TIMISOARA. Federatia Romana de Rugby a stabilit programul competitional pentru cea de-a doua jumatate a acestui an. SCM si-a asigurat calificarea in play-off, chiar daca mai are de disputat doua meciuri din sezonul regular, Grupa A, ambele in deplasare.

CITESTE SI: Creste primul campus scolar ridicat in Timisoara in ultimii 30 de ani, pentru Liceul Nikolaus Lenau. Structura de rezistenta, gata vara asta. Video

Leii joaca sambata, la ora 11,00, cu CSM Suceava, in etapa a VII-a, ultima a sezonului regular, si luni, la ora 13.00, cu RC Gura Humorului (restanta din runda a VI-a), dupa care urmeaza faza secunda a campionatului, unde cel mai probabil pe langa echipa banateana vor mai participa Steaua, Dinamo si Baia Mare.

Liga Nationala de Rugby – Play-Off
Etapa 1 – 13 august 2022
Etapa 2 – 20 august 2022
Etapa 3 – 27 august 2022
Etapa 4 – 3 septembrie 2022
Etapa 5 – 1 octombrie 2022
Etapa 6 – 8 octombrie 2022
Semifinale – 26 noiembrie 2022
Finale – 3 decembrie 2022

Punctele obtinute in prima parte a campionatului nu conteaza in faza play-off. Tragerea la sorti a partidelor va avea loc marti, 7 iunie.

Cupa Romaniei: in urma optiunilor formulate de cluburile participante in Liga Nationala de Rugby, pentru Cupa Romaniei s-au inscris opt echipe: CSA Steaua, CS Dinamo, CSM Stiinta Baia Mare, SCM USAMVB Timisoara, CSU Cluj, RC Barlad, RC Gura Humorului si CSU Alba Iulia.

Sferturi de finala – 15 octombrie 2022
Semifinale – 22 octombrie 2022
Finala – 29 octombrie 2022

Partidele, precum si statutul de gazda a partidelor se va stabili prin tragere la sorti. Toate echipele vor fi introduse in urna, fara stabilirea de capi de serie pentru a da sanse egale tuturor participantelor. Prima echipa va fi gazda partidei, in faza sferturilor de finala si semifinale, urmand sa asigure intreg cadrul organizatoric ce ii revine din aceasta postura.

Numarul jucatorilor straini si cel al sportivilor U23 nu va limitat, pentru ca toate echipele inscrise in competitie sa poata dispune de un lot suficient de jucatori in vederea participarii la Cupa Romaniei.

– Finala se va disputa pe Stadionul National de Rugby Arcul de Triumf

Tragerea la sorti va avea loc pe data de 7 iunie 2022.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.