De 1 iunie, Shopping City Timisoara celebreaza lumea magica a copilariei cu o serie de evenimente speciale

Ziua copiilor vine la Shopping City Timișoara cu evenimente speciale pentru micii vizitatori ai centrului comercial, de la o piesă de teatru plină de situații imprevizibile și personaje memorabile, la un concert excepțional, interpretat de copii pentru copii și până la cursuri de prim-ajutor.

Alături de Alice în lumea colorată a pălăriilor

Cei mai mici vizitatori ai centrului comercial sunt invitați să își petreacă ziua la Shopping City Timișoara alături de unul dintre cele mai îndrăgite personaje ale literaturii pentru copii, Alice, în cadrul unui eveniment special, în care arta spectacolului se îmbină armonios cu atelierele creative. Alice în Țara Minunilor este un spectacol plin de magie produs de Mini Art Show. Micii spectatori sunt așteptați să îl vizioneze pe 1 iunie, la ora 12:30. Piesa de teatru va fi urmată de un atelier de creație de pălării.

Muzica de chitară pentru copiii mari și mici

Atât copiii, cât și toți cei ce iubesc muzica sunt așteptați în intervalul 15-16 la un spectacol muzical susținut de mai multe coruri, parte din proiectul Cantus Mundi.

Programul Național Cantus Mundi este cel mai mare program de integrare socială prin muzică din România, care, de-a lungul celor 10 ani de existență, a adunat sub umbrela sa peste 1.700 de coruri, și peste 60.000 de copii, depășind barierele legate de etnie, condiție socială și capacități fizice sau psihice.

Înapoi în copilărie, Teatru de păpuși la Shopping City Timișoara

Distracția continută și după-amiază. Centrul comercial aduce o supriză atât copiilor, cât și adulților nostalgici, cu un spectacol de teatru de păpuși. De la ora 16:30, maeștrii acestei arte vor susține o reprezentație specială, care îi va fermeca pe spectatori.

Siguranța înainte de toate

Capacitatea de a acorda primul ajutor este o aptitudine pe care fiecare membru al comunității are datoria să o cultive. De ziua lor, Shopping City Timișoara le oferă celor mici accesul la un curs gratuit de prim ajutor, realizat exclusiv pentru ei de Mensave.

Mensave contribuie activ la instruirea populației în acordarea de prim ajutor și la educarea generațiilor viitoare participe activ la îmbunatățirea sistemului medical de urgență din România. Compania este membru oficial al Consiliului European de Resuscitare, iar cursurile susținute de aceștia sunt acreditate de ISO.

Intrarea la evenimente este gratuită. Mai multe informații se regăsesc pe site-ul centrului comercial: www.shoppingcitytm.ro.

Descoperă. Simte. Condu

Nici adulții nu au fost uitați. La începutul anotimpului cald, în perioada 3-5 iunie, aceștia sunt invitați în parcarea Shopping City să descopere ultimele modele, electrice, hibrid sau termice, ale unor producători auto de renume, într-un târg de autovehicule noi ce îsi propune să adune într-un singur loc reprezentanții producătorilor auto și publicul interesat. Evenimentul este organizat de inTradeFairs în colaborare cu Shopping City Timișoara și ACAROM. Târgul poate fi vizitat în intervalul orar 10 – 18, iar intrarea este liberă.

Despre Shopping City Timișoara

SHOPPING CITY TIMIȘOARA situat pe Calea Şagului nr. 100, deține o suprafaţă închiriabilă de 72.000 metri pătraţi și pune la dispoziția clienților săi 2.700 de locuri de parcare. Acesta găzduiește branduri de prestigiu internațional precum Zara, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, H&M, Peek & Cloppenburg, Reserved, Cropp, House, Sinsay, C&A, New Yorker, LC Waikiki, CCC, Orsay, Sport Vision, Hervis, Kenvelo, Lee Cooper, Time Out, Humanic, Office Shoes, Deichmann, Sephora, Douglas, Tom Tailor, Suvari, Teilor, Pizza Hut, Starbucks, alături de branduri românești apreciate la nivel național.

Carrefour a deschis în Timişoara primul şi singurul hipermarket din zona de vest a ţării. Magazinul se întinde pe o suprafaţă de 10.000 mp. 

În luna octombrie a anului 2021, Shopping City Timișoara a lansat SPOT, o aplicație mobilă ce recompensează utilizatorii cu puncte de loialitate pentru fiecare sesiune de cumpărături, oferindu-le astfel access la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în program. Aplicația mobilă de recompensare a clienților loiali este disponibilă în toate cele 15 centre comerciale ale grupului NEPI Rockcastle din România. Înrolarea în program este gratuită. Aplicația SPOT este gratuită și poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.