Politehnica Timisoara pierde si ultimul meci al sezonului acasa. Pentru handbalisti urmeaza turneul de mentinere in Liga Zimbrilor

TIMISOARA. SCM Politehnica a incheiat sezonul regular in prima liga de handbal exact cum l-a inceput, cu o infrangere la 7 goluri diferenta.

CITESTE SI: Custodele Coroanei, Majestatea Sa Margareta, la Timisoara. Programul vizitei 

Duelul cu Dobrogea Sud Constanta a fost unul echilibrat pana la jumatatea primei parti, cand, la scorul de 6-6, capitanul timisorean Fenici a fost eliminat pentru 2 minute. Constantenii au profitat de superioritatea numerica si s-au distantat rapid la 3 goluri. De aici partida s-a transformat intr-o cursa de urmarire a adversarului, care la pauza conducea cu 13-10.

Meciul s-a disputat dupa aceleasi coordonate si in repriza secunda, dar timisorenii nu au reusit sa recupereze diferenta. Cu doua minute inainte de final a fost stabilit si ecartul maxim din acest meci, 7 goluri. Paius a inscris golul 19 pentru banateni, insa Komogorov a mai punctat o data si a stabilit scorul final, 19-26.

Cel mai bun marcator al intalnirii pentru Poli a fost Ignat, autor a 6 goluri, Trif a reusit 4, iar Cimpan si Citu cate 3. Au mai punctat pentru banateni Cristescu, Fenici si Paius, cu cate un gol.

Odata cu acest rezultat Poli a incheiat Liga Zimbrilor pe locul 11 si va merge la turneul de baraj care se disputa la Ghimbav, langa Brasov. Iata si programul meciurilor:
Vineri, 16.00, Ghimbav, SCM Politehnica – CSM Sighisoara, L2
Sambata, 11.00, Ghimbav, SCM Politehnica – CSM Oradea, L2
Duminica, 13.00, Ghimbav, SCM Politehnica – CSM Bacau, L1

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.