N-au avut loc una de cealalta. Doua soferite s-au izbit pe un bulevard din Timisoara

TIMISOARA. Doua masini ciocnite, o soferita ranita si trafic dat peste cap marti dupa-amiaza la doi pasi de centru, la Timisoara.

CITESTE SI: Accident mortal. Barbat strivit de tractorul pe care il conducea 

Accidentul a avut loc pe strada Gheorghe Lazar. O soferita care circula spre Calea Circumvalatiunii nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers, iar masina pe care o conducea a fost izbita din spate de un autoturism condus tot de o femeie.

Soferita din cel de-al doilea autovehicul a fost ranita in urma impactului.

O femeie de 43 de ani a condus un autoturism pe strada Gheorghe Lazar dinspre Cetatii catre Circumvalatiunii, iar la un moment dat a schimbat directia de mers,fiind acrosata de autoturismul din spate care circula pe aceeasi directie de mers, condus de o tanara de 30 de ani. In urma impactului, conducatoarea auto de 30 de ani a fost ranita. Politistii au intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa” au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Cele doua soferite au fost puse sa sufle in aparatul etilotest, care a aratat ca niciuna nu bause inainte de a urca la volan.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.