Schimbari bruste de temperatura in luna mai, la Timisoara si in judet. De la canicula la zile reci si ploioase

TIMISOARA. Luna mai este cea mai calduroasa, dar si cea mai instabila luna a primaverii, zilele insorite si calde, uneori chiar caniculare, alternand cu zilele reci si ploioase, iar ploile pot avea adesea caracter torential, conform Administratiei Nationale de Meteorologie.

CITESTE SI: O noua tragedie, dupa cea de la Timisoara. Un barbat s-ar fi aruncat in lac, cu cei doi copii in brate. Micutii, scosi din apa morti

CITESTE SI: Au fost anuntati castigatorii festivalului concurs ‘Lada cu Zestre’. Care au fost cei mai apreciati artisti din Timis

In perioada urmatoare, la Timisoara sunt asteptate temperaturi de pana la 30 de grade Celsius, insa nici ploile nu vor lipsi. Saptamana incepe cu 25 de grade in termometre, iar pana vineri, continua sa se incalzeasca, temperaturile ajungand chiar si la 30 de grade Celsius.

Cu toate acestea, la mijlocul saptamanii sunt asteptate si averse, insotite de descarcari electrice, in special seara si noaptea.

Dupa ce vineri se vor atinge temperaturi de 29-30 de grade Celsius, este asteptata o schimbare brusca a vremii, dupa data de 15 mai, cand termometrele nu vor arata mai mult de 22 de grade, iar in toata aceasta perioada, cerul va fi mai mult noros.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.