Daca ultima impresie conteaza, atunci Ripensia Timisoara a terminat cu capul sus sezonul

TIMISOARA. Ultimul joc din acest play-out a consfintit o victorie de moral pentru Ripensia, care s-a impus in fata unei vecine de clasament, Viitorul Tg. Jiu, pe terenul acesteia. A fost 2-0 pentru banateni, la capatul unei partide in care s-a jucat deschis, fara niciun stres.

Banatenii au dominat inceputul partidei, care pana la urma s-a concretizat si pe tabela, dupa ce Lalic a deschis scorul in minutul 25 dupa o faza fixa. Gazdele au preluat initativa si au incercat sa egaleze, dar Dobre a fost pe faza de fiecare data, iar la vestiare s-a intrat cu scorul de 0-1.

Gazdele au inceput repriza secunda in forta, iar Dulca a trimis in bara. Incetul cu incetul, Ripensia a echilibrat si a recucerit mijlocul terenului. Dupa doua ocazii avute de Golda si Piftor, Gavra a inscris golul desprinderii in minutul 77.

0-2 scor final si Ripensia inchide cu bine un sezon tumultos.

Ripensia: Dobre – Sturzu, Rogac, Lalic, Fridrich – Stoi, Vidrasan, V. Macritchii – Ene, Golda, Piftor. Au mai jucat: Mitrov, Gavra, Calin, Baeram, Micsa.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.