Trasee schimbate pentru linii de tramvai si autobuz in weekend, la Timisoara

TIMISOARA. Societatea de Transport Public Timisoara modifica rutele de circulatie pentru doua linii de tramvai si una de autobuz in acest final de saptamana.

CITESTE SI: In plin scandal legat de impartirea cu dedicatie a banilor publici, administratia Fritz vrea sa reorganizeze Centrul de Proiecte al Primariei Timisoara. Infiinteaza inca 16 posturi si vrea o majorarea bugetului cu peste 1 milion de lei

In acest weekend pe bulevardul 1 Decembrie 1918 vor fi facute lucrari de asfaltare, iar aceste operatiuni duc si la schimbarea traseelor pentru mijloacele de transport. Vizate sunt liniile de tramvai 6a si 6b, dar si autobuzul de pe linia 23.

– tramvaiele liniilor 6a si 6b vor circula deviat pe urmatorul traseu (dus-întors): Gara de Est – Piata Badea Cartan – Piata Traian – Piata 700 – Catedrala Mitopolitana – Piata Sf. Maria – Piata Balcescu – bulevardul Liviu Rebreanu – A.E.M. – Ciarda Rosie.

– traseul liniei 23 va fi prelungit pana la Gara de Est pe traseul (dus -intors): A.E.M. – Calea Stan Vidrighin – strada stefan cel Mare – Piata Traian – strada Dacilor – Piata Badea Cartan – strada Mihail Kogalniceanu – Gara de Est.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.