Prim pas spre bronzul national. CFR Timisoara invinge Odorheiul. Foto

TIMISOARA. CFR Timisoara a facut un prim pas spre medalia de bronz in prima liga de fotbal in sala dupa victoria de acasa cu FK Odorheiu Secuiesc.

Prima parte a intalnirii din sala Constantin Jude a fost una echilibrata, cu un plus pentru formatia timisoreana. Ilas sau Joao Fernandes au fost blocati pe rand de portarul Grigoras in primele minute ale reprizei. Au urmat trei oportunitati bune de a inscrie ale ardelelenilor, opriti de fiecare data de portarul timisorean Tatar. Cu patru minute inaintea pauzei, CFR-ul a deschis scorul. Norbert Tifan l-a gasit bine pe tanarul George David si acesta a trimis in plasa portii Odorheiului. Reusita a stabilit si scorul pauzei.

Repriza a doua a fost una mult mai animata. Mai intai CFR-ul a facut 2-0 prin reusita semnata de Nemitanu, dupa care oaspetii au redus din diferenta cu un gol semnat de Andor Balint. La un minut distanta, gazdele au refacut ecartul de doua goluri dupa o superba actiune a lui Andrei Grosu. Dupa alte 3 minute, Odorheiul a mai redus o data din handicap, prin Levente Tanko.

Partida a continuat sa fie una echilibrata pana cu aproape 2 minute inainte de final, cand capitanul ardelenilor, Barna Szeczi a vazut cartonasul rosu pentru un fault la Robert Lupu. A urmat o lovitura libera, in urma careia Nemitanu a lovit bara. Dupa alte cateva zeci de secunde, acelasi jucator a trimis inca o data balonul in bara. Cu 10 secunde ramase pana la ultimul fluier, Nemitanu a mai punctat o data si a stabilit scorul final, 4-2 pentru CFR.

Meciul retur este programat in 10 mai, la Odorheiu Secuiesc.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.