Nume grele la Gala Boxing Fighting Championship 2 de la Timisoara

TIMISOARA. Au mai ramas cateva zile pana la evenimentul pugilistic al anului din Vestul tarii, Boxing Fighting Championship 2, unde Flavius Biea il va infrunta pe argentinianul Ricardo Ruben Villalba, evenimentul principal al serii de sambata, 7 mai.

CITESTE SI: Spectacol total pe patru roti la etapa de raliu de la Deta

Portile Salii Sporturilor Constantin Jude din Timisoara se vor deschide la ora 18.30, primele meciuri urmand sa se dispute dupa ora 19.00. Pentru cei care nu si-au putut achizitiona un loc in tribune pana in seara evenimentului, pentru a-l sustine pe Biea de la fata locului, o pot face si de la intrarea principala a salii, după deschiderea portilor.

Nume grele ale nobilei arte vor fi prezente pentru a-l incuraja pe Biea. Francisc Vastag, considerat de specialisti cel mai bun boxer amator roman, va fi si de aceasta data alaturi de Flavius. Invitat special va fi Maestrul Titi Tudor, cel care l-a descoperit pe marele campion Leonard Doroftei si care a fost antrenor coordonator al lotului national in perioada cand Biea a avut cele mai bune performante in boxul amator: campion mondial, vice-campion mondial si de 3 ori campion european.

La Gala va sosi si Alberto Guerra, unul dintre cei mai importanti oameni din boxul mondial, vicepresedinte WBC si co-fondator al acestei organizatii, presedinte al titlurilor FECARBOX si a celor latine.

Adversarul lui Biea, argentinianul Villalba soseste in Timisoara inca din cursul zilei de marti, de la Buenos Aires, pentru a se putea reface si acomoda cu fusul orar pana la ora disputei cu campionul roman. Sud-americanul are 20 de victorii la profesionisti, 9 meciuri pentru titluri, dintre care doar trei pierdute.

Biea are 20 de victorii, dintre care 10 inainte de limita si un singur esec.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.