12 migranti, dusi cu duba la frontiera de un sofer fara permis, in Timis

TIMIS. 12 migranti din Afganistan si Pakistan au fost opriti din drumul lor spre Vestul Europei, de politistii de frontiera, la Jamu Mare. Ei incercau sa iasa ilegal din tara.

CITESTE SI: Apar noi treceri de pietoni suprainaltate, la Timisoara, in preajma scolilor si gradinitelor

Politistii de frontiera de la Moravita au patrulat pe DN57, iar la intrarea in Jamu Mare au oprit o duba inmatriculata in Romania la volanul careia se afla un barbat, roman, de 20 de ani. In interiorul masinii se aflau cei 12 migranti, toti barbati, fara documente de identitate asupra lor.

In cadrul verificărilor, s-a stabilit ca persoanele descoperite in autovehicul sunt cetateni din Afganistan si Pakistan, cu varste cuprinse intre 18 si 44 de ani. De asemenea, in cadrul cercetărilor s-a mai stabilit ca soferul a condus mijlocul de transport fara a poseda un permis de conducere”, transmite Politia de Frontiera.

Politistii de frontiera fac cercetari in cauza, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Timis, pentru trafic de migranti si conducerea unui vehicul fara permis de conducere pentru cetateanul roman si de trecere frauduloasa a frontierei de stat pentru cetatenii afgani si pakistanezi.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Dacă Politia de Frontiera e atât de incompetenta încât nu reușește sa ii împiedice sa între ilegal în tara noastă măcar de ar fi la fel de incompetenta și când vor sa plece, sa nu mai consume resursele tarii cu anchetarea, cazarea,…

  2. Sper ca „soferul” va vedea permis de conducere la „Sfintele Paști a Cailor” = never