Oameni raniti dupa ce doua masini s-au ciocnit langa Timisoara. Greseala unei soferite. Foto si video

TIMISOARA. Doua masini s-au izbit puternic luni dimineata intr-o intersectie din Giroc.

CITESTE SI: A furat o masina, s-a izbit cu ea de-un cap de pod si a murit. Accident teribil de Florii 

O soferita care circula pe strada Neptun din comuna nu a respectat semnificatia indicatorului stop la intersectia cu un drum cu prioritate si a lovit o masina care circula regulamentar spre Timisoara.

In urma impactului unul dintre autoturisme a fost proiectat in santul de pe marginea drumului. La fata locului au ajuns echipaje ale politiei, pompierilor si ambulantei. Cei doi soferi, dar si un alt barbat, pasager in cel de-al doilea autoturism, au fost raniti si au fost preluati de medici.

O femeie a condus un autoturism pe strada Neptun din localitatea Giroc, iar la intersectia cu Calea Timisoarei a intrat in coliziune cu un autoturism condus de un barbat, care circula regulamentar dinspre Giroc inspre Timisoara. In urma impactului au rezultat 3 victime, femeia care ar fi produs accidentul si alti doi barbati aflati in autoturismul care circula regulamentar. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Ambii soferi au fost pusi sa sufle in aparatul etilotest, care a aratat ca niciunul nu bause inainte de a urca la volan.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.