Atentie, soferi! Se inchide pasajul Michelangelo in acest final de saptamana

TIMISOARA. Se opreste circulatia sambata prin pasajul Michelangelo la Timisoara.

CITESTE SI: Vrei sa treci cu vaporasul prin ecluza de pe Canalul Bega, langa Timisoara? Da un telefon inainte, sa vina cineva sa deschida portile! Video 

Traficul va fi intrerupt sambata, intre orele 8 si 13 pentru a permite echipelor Aquatim sa faca lucrari de mentenanta.

Comisia de Circulatíe de la nivelul municipiului Timisoara a avizat inchiderea traficului rutier în Pasajul Michelangelo, in data de 16.04.2022, in intervalul orar 08.00 – 13.00, in vederea executarii de catre Aquatim a lucrarilor specifice de mentenanta la statia de pompare a apelor meteorice, precum si a retelei de canal si a receptorilor pluviali„, transmit reprezentantii Primariei Timisoara.

Aceasta nu este singura restrictie care se impune in acest final de saptamana la Timisoara. Mai multe linii de transport public local vor circula deviat, din cauza unor lucrari care vor avea loc pe strada 1 Decembrie si pe Calea Sagului.

De asemenea, incepand de vineri, 15.04.2022, mijloacele de transport in comun vor circula dupa programul de vacanta, pană la reluarea cursurilor scolare.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.