Accident intre un tir si un microbuz cu 9 oameni pe Autostrada Timisoara-Nadlac. Mai multi raniti si trafic dat peste cap. Foto

Un microbuz a intrat intr-un tir marti dupa-amiaza pe Autostrada A 1.

CITESTE SI: Jefuit in propria casa. Barbat din Timis atacat cu bata de un talhar

Accidentul a avut loc in apropierea localitatii aradene Nadlac, pe sensul catre iesirea din tara. Microbuzul in care erau soferul si alti opt pasageri s-a izbit de remorca unui tir care astepta in coloana pentru a trece in tara vecina.

In urma impactului, trei oameni, toti pasageri ai microbuzului, au fost raniti

In microbuz se gaseau opt persoane si conducatorul auto, toti cetateni romani, conducatorul autotrenului fiind un barbat cu cetatenie turca. Din primele observatii, au fost ranite usor trei persoane, pasageri in microbuz, urmand ca echipajul medical sosit la fata locului sa stabileasca cu exactitate starea de sanatate a tuturor persoanelor implicate in eveniment. Politistii Biroului de Politie Autostrada A1 Nadlac-Deva continua cercetarile pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor si imprejurarilor care au dus la producerea accidentului rutier„, transmit reprezentantii IPJ Arad.

In urma accidentului circulatia a fost restrictionata pe prima banda, politistii dirijinf traficul pe cea de-a doua.

Foto: DRDP Timisoara

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.