Incendiu la inca un spital din Romania

Incendiu la Spitalul de Urgenta Bagdasar Arseni din Bucuresti, marti dimineata.

Focul a afectat acoperișul secției de Primiri-Urgențe. Cele opt autospeciale de pompieri care au fost trimise la intervenție au reușit să stingă flăcările.

„S-a acționat cu opt autospeciale de stingere cu apa și spumă, șapte echipaje SMURD, trei descarcerări și trei autoscări”, se arată într-o informare a ISU.

Nu s-au înregistrat victime. Cadrele medicale reușiseră să evacueze pacienții din secție chiar înainte ca primele echipaje de pompieri să sosească la locul incendiului. Nicio persoană nu a fost intoxicată cu fum.

„În această dimineață, puțin după ora 7.00, la clădirea noua a UPU din cadrul Spitalului Clinic de Urgență Bagdasar Arseni, a izbucnit un incendiu la acoperiș.

Toți cei 8 pacienți care se aflau în clădire au fost evacuați imediat în siguranță și se acționează pentru localizarea și lichidarea incendiului.

Menționăm că nu sunt persoane rănite. Ministerul Sănătății este în legătură cu conducerea unității sanitare pentru acordarea imediată de măsuri de sprijin în caz de necesitateȚ, se arată într-o informare a Ministerului Sănătății.

FOTO: ziare.com

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.