Accident langa Timisoara. Masina aruncata intr-un copac, sofer ranit

TIMISOARA. Accident, vineri dimineata, in Giroc. Un tanar a fost ranit, dupa ce masina pe care o conducea a izbit un alt autoturism, apoi a fost proiectat intr-un copac.

CITESTE SI: Flagrant filmat la Timisoara. Banda de talhari, capturata de politisti dupa jafuri in serie. Video

Accidentul s-a petrecut in intersectia Calea Timisorii cu strada Aviatorilor. Tanarul, in varsta de 34 de ani, a facut un viraj fara sa se asigure.

Un barbat in varstă de 34 de ani a condus un autoturism pe Calea Timișorii din Giroc, dinspre Timișoara înspre Giroc,iar la intersecție cu strada Aviatorilor a efectuat virajul la stănga și a intrat îm coliziune cu un autoturism care se deplasa din sensul opus de mers, condus de un bărbat în vârstă de 36 de ani. În urma impactului, autoturismul care se deplasa dinspre Giroc, a ricoșat într-un copac ornamental„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Soferul nevinovat a fost ranit si transportat la spital.

Politistii au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.