Cinci morti si 10 raniti in Ungaria, dupa ce un tren a lovit o masina la jumatatea distantei dintre Timisoara si Budapesta. Un vagon a sarit de pe sine. Foto

Tragedie pe calea ferata in Ungaria. Cinci oameni au murit dupa ce camioneta in care se aflau a fost lovita in plin de o garnitura de tren.

CITESTE SI: Pasajul Solventul trebuie sa fie gata in ianuarie 2024. De la Craciun si pana acum s-a facut o parte din organizarea de santier. Video

Accidentul a avut loc in apropiere de Mindszent, localitate aflata la 140 de kilometri de Budapesta, dar si de Timisoara. Soferul camionetei a ignorat semnalele la o trecere la nivel cu calea ferata si s-a avantat peste sine. In acel moment autovehiculul a fost izbit de o garnitura care circula pe relatia Kiskunfelegyhaza – Hodmezovasarhely. In urma impactului, unul dintre vagoane a sarit de pe sine.

In camioneta se aflau cinci muncitori, care au murit pe loc. In tren erau 22 de oameni, dintre care 10 au fost raniti scrie delmagyar.hu .

In tren erau 22 de persoane, doua au fost ranite grav, iar alte opt au suferit rani minore„, a transmis compania feroviara de stat MAV.

Politia maghiara a inchis zona, iar la fata locului au ajuns zeci de ambulante, dar si un elicopter de interventie.

Foto: delmagyar.hu, english.alarabiya.net

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.