Incendiu violent in Timis. Cadavru gasit carbonizat. Video

TIMIS. Un incendiu puternic a cuprins o casa din Lugoj, duminica seara, iar focul s-a extins si la garajul de langa locuinta. Pompierii au intervenit rapid sa stinga valvataia, iar in urma au gasit un cadavru carbonizat sub resturile garajului.

CITESTE SI: Tragedie langa Timisoara. Copil de 1 an si parintii lui, morti intr-un teribil accident. Un baiat de 7 ani a ramas orfan. Foto si video

Incendiul a izbucnit duminica, in jurul orei 18.30, pe strada Bocsei, din Lugoj. Oamenii care au vazut flacarile ce au cuprins locuinta au sunat imediat la numarul de urgente 112.

3 autosoeciale de stingere cu apa si spuma, un echipaj SMURD si 8 pompieri au intervenit imediat pentru stingerea focului.

Au ars aproximativ 120 mp din casa si garajul de langa aceasta.

Cadavrul carbonizat al unui barbat de 79 de ani, proprietarul locuintei, gasit sub resturile garajului, a fost preluat de medicii legisti.

VIDEO: George Stefanita

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.