Scule si echipamente folosite in constructii, printre cele mai multe ‘comenzi’ pentru hoti in Timis

TIMIS.  Sunt scumpe si se vand repede, asa ca se numara printre ‘comenzile de top’ pentru hotii din Timis. Vorbim de echipamente si scule folosite in constructii. Stau marturie ultimele lovituri date in localitati din judet de catre atacatori.

CITESTE SI: Meteorologii linistesc populatia. Norul toxic format in urma bombardamentelor din Ucraina nu va afecta Romania in urmatoarele zile

Trei tineri au ajuns intr-o singura zi in spatele gratiilor, dupa ce au furat mai multe unelte de constructii in doua localitati din judet.

Primii doi au intrat luni intr-o casa din Recas, au luat un aparat de sudura, un flex si cateva bormasini si s-au facut nevazuti. Au facut o paguba de 5000 de lei in doar cateva minute. Proprietarul locuintei a chemat imediat politistii si dupa cateva ore acestia au dat de urma hotilor.

Este vorba despre doi tineri, de 28, respectiv 37 de ani, care au fost retinuti pentru 24 de ore si dusi in Arestul Politiei. De asemenea, sculele furate au fost recuperate si inapoiate proprietarului.

Un alt barbat in varsta de 23 de ani a fost retinut de politisti de la Jebel. Tanarul ar fi intrat anul trecut in patru imobile din Liebling de unde ar fi furat diferite echipamente, cauzand un prejudiciu de 12.000 de lei. Individul a fost dus si el in Arestul Politiei, iar prejudiciul recuperat partial.

In ambele cazuri oamenii legii continua cercetarile pentru a stabili daca cei trei tineri au mai dat si alte atacuri prin santiere din Timis.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.