CALIFICARE! Romania invinge Slovacia si merge la Campionatul European de futsal. Goluri pentru fotbalistii de la CFR Timisoara

TIMISOARA. Selectionata de fotbal in sala sub 19 ani a Romaniei, pregatita de Robert Lupu, s-a calificat la turneul final al Campionatului European din Spania, dupa ce a trecut si de nationala Slovaciei.

CITESTE SI: Politehnica si Ripensia Timisoara incep play-out-ul acasa. Ambele cauta victoria 

Prima parte a intalnirii din sala de la Targu Mures a fost una controlata de baietii lui Robert Lupu, cu toate ca nu au reusit sa puncteze. Fotbalistul CFR-ului, Alexandru Trifa a si ratat cea mai clara ocazie de gol, cand a scapat singur cu portarul Kollar si a fost blocat de slovac.

Partea a doua a inceput cum nu se putea mai bine pentru tricolorii mici. Dupa aproape 3 minute si jumatate Alexandru Trifa a deschis scorul, pentru ca dupa alte 64 de secunde Tamas Nagy sa faca 2-0.
Nationala tarii noastre a continuat jocul bun, iar Norbert Barbocz a punctat pentru 3-0. slovacii au ramas fara Kuma, eliminat pentru cumul de cartonase. Cu 8 minute inainte de final tricolorii mici au inchis tabela cu o reusita semnata tot de un timisorean, Marius David.

Astfel, dupa 3-2 cu Georgia si 4-0 cu Slovacia, nationala pregatita de antrenorul lui CFR Timisoara, Robert Lupu, s-a calificat la Campionatul European, care se va desfasura la Jaen, in Spania, in perioada 3 – 10 septembrie.

Romania este a doua selectionata care si-a asigurat prezenta la turneul final, dupa gazdele din Spania. In acest final de saptamana se vor cunoaste alte 5 echipe calificate. Ultima participanta la Euro urmeaza sa se decida in grupa a sasea, din care fac parte Ucraina, Belgia, Republica Moldova si Andorra, insa deocamdata nu se stie data la care se vor disputa aceste intalniri.

Foto: Futsal Romania

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.