Obiective indeplinite. Victorie pentru SCM Timisoara si la Focsani

TIMISOARA. Prim-divizionara de baschet masculin SCM OHMA Timisoara a obtinut a 12-a victorie stagionala si a cincea la rand, dupa o prestatie solida la Focsani. A fost 91-58, pentru banateni care sambata s-au impus si la Constanta.

CITESTE SI: Fara nicio emotie. Victorie pentru CSM Lugoj in primul meci din play-off 

„Leii” lui Dragan Petricevic au pus presiune inca din primul sfert pe care l-au dominat categoric. Focsaniul a deschis scorul la prima faza de joc, dar prima sirena arata o lupta inegala, 6-26! Alb-violetii au facut un adevarat show ofensiv pana la pauza mare si deja problema victoriei era rezolvata, 26-53.

SCM nu a cedat initiativa nici in partea secunda, avand la un moment dat un ecart de 40 de puncte, iar Petricevic a dat sansa si jucatorilor tineri de a prinde minute bune. S-a terminat (doar) 91-58, dupa un joc foarte bun al banatenilor, care au avut 42 recuperari, 24 de pase decisive si 14 trite.

Sherwood Brown a reusit 16 puncte si 6 recueprari, iar Talton 16 puncte si 5 recueprari, ca Gajic sa adune 15 puncte si 9 recuperari. Alex Olah a pus pe tabela 13 puncte si a avut 6 recuperari, iar Mirkovic 11 puncte si 3 recuperari.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.