Tanar decapitat intr-o nacela, la 10 metri inaltime, izbit de o grinda, pe un santier din Timis

TIMIS. Teribil accident de munca pe un santier din Timis, in urma caruia un tanar a murit pe loc.

CITESTE SI: Surpriza din carucior. Cersetor in scaun cu rotile, perfect sanatos, prins de politistii locali la Timisoara. Video 

Barbatul in varsta de 29 de ani lucra pe santierul unei hale de pe strada Tapiei din Lugoj.

Muncitorul era intr-o nacela, la aproape 10 metri inaltime, si ajuta la fixarea unei grinzi metalice. Traversa era mutata cu ajutorul unei macarale, iar, la un moment dat, una dintre chingile de sustinere s-a rupt, iar grinda l-a lovit violent pe tanar. L-a decapitat pur si simplu pe barbat. Acesta s-a prabusit in cosul utilajului.

Colegii au sunat imediat la 112, iar la fata locului au ajuns echipaje ale ambulantei si politiei. Din pacate, medicii n-au mai putut decat sa constate decesul tanarului.

Procurorii au preluat cercetarile in acest caz, iar o echipa a ITM Timis face verificari pentru a vedea daca au fost sau nu respectate normele de protectia muncii pe santierul halei din Lugoj.

Tanarul care a sfarsit tragic era din Remetea Mare, era casatorit si avea un copil.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.