‘Puii de lei’ se bat pentru titlul national. Baschetbalistii de la SCM Timisoara merg la turneul final la grupa sub 15 ani

TIMISOARA. Tinerii baschetbalisti de la SCM Timisoara vor juca la turneul final al Campionatului National de baschet masculin, programat la finele acestei luni.

CITESTE SI: La Gradina Zoo de la Timisoara, ca la tara la bunici. Daca se mai deschide 

Echipa sub 15 ani a clubului timisorean a castigat primul meci jucat in sala Agronomia din capitala, 65-59 in fata gazdelor turneului. In al doilea meci timisorenii au pierdut cu 76-42 in fata lui ABC Leii Bucuresti, iar in ultima partida din grupa ‘leii’ mici au fost invinsi cu 78 – 58 de CSS Ploiesti.

In urma acestor rezultate baietii pregatiti de Petru Czmor si Aref Gyori Kaed-Bey au incheiat grupa pe locul al doilea, cu 10 puncte, la o lungime de liderul din Ploiesti si s-au calificat la turneul final. A treia echipa care merge mai departe este ABC Leii Bucuresti.

La faza finala a Campionatului National pentrui juniori sub 15 ani vor participa 12 echipe si va avea loc in perioada 23 – 27 martie. Gazda turneului nu a fost deocamdata stabilita.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.