Fetele de la Poli Timisoara au castigat un punct cu Alexandria, dar au pierdut doua

TIMISOARA. Dupa 5-0 la Vasas Odorheiu Secuiesc, fetele de la Poli Timisoara aveau moral bun pentru jocul din etapa a doua a play-off-ului cu Universitatea Alexandria, contracandidata la locul 3 si echipa in fata careia violetele pierdeau in sezonul regulat, 1-3.

Partida s-a jucat pe sinteticul de la Dan Paltinisanu, fiind primul joc disputat acolo de singura echipa feminina din Timisoara aflata in prima liga. Poli avea neaparata nevoie de victorie pentru a spera la podium, chiar daca 5-6 jucatoare bune din lot erau indisponibile. De cealalta parte, trupa din Teleorman venea la mica „ciupeala” incearcand sa profite de orice spatiu şi greseala pentru a obtine un scor favorabil.

Prima repriza a fost „mincinoasa”. Gazdele au tot construit si au tot avut ocazii, insa a lipsit precizia la finalizare. Oaspetele au marcat la singura faza ca lumea de atac, prin Iulia Iorgoni, in minutul 32, asadar, 0-1 la pauza. Partea secunda, in mare, sub acelasi aspecte, cu o posesie covarsitoare a banatencelor si cu a defensiva darza a vizitatoarelor. Minutul 80 a adus insa egalarea, Clara Rosu trimitand in careu o lovitura libera de la mijlocul terenului si Cristina Sucila marcand elagant, din cadere, 1-1. A fost timp si pentru golul victoriei, care insa nu a mai venit in ciuda unei sanse enorme de gol a Melissei Sodinca, lovitura sa de cap fiind parata cu mult noroc de portarul advers.

Asadar, doar 1-1, un egal cu gust amar, dar se vede o crestere in jocul echipei si mai sunt etape destule pentru a ataca locul 3.

In runda viitoare, Poli va merge sa joace pe terenul echipei Fair-Play Bucuresti.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.