Accident mortal pe o sosea acoperita de zapada in Banat

O femeie a murit joi dimineata dupa ce masina in care se afla s-a rasturnat pe un drum acoperit de zapada.

CITESTE SI: Locul in care puteti consulta preturile la benzina si motorina de la toate benzinariile din Timisoara si din tara

Accidentul a avut loc in apropierea comunei Cornutel, din judetul Caras-Severin, pe soseaua care leaga Brebu de Paltinis. Masina condusa de un barbat de 63 de ani a derapat si apoi s-a rasturnat in santul de pe marginea drumului.

Soferul a fost ranit, insa o femeie in varsta de 65 de ani, aflata pe bancheta din spate, si-a pierdut viata.

Din primele cercetari s-a stabilit ca in timp ce un barbat de 63 de ani conducea un autoturism in directia Caransebes, pe DN 58, la km 9, a parasit partea carosabila, rasturnandu-se cu autoturismul in afara acesteia. In urma accidentului a rezultat decesul pasagerei in varsta de 65 de ani si rănirea conducatorului auto, care a fost transportat la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale„, transmit reprezentantii IPJ Caras-Severin.

Politistii continua cercetarile pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Foto: DRDP Timisoara

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.