S-a ‘scuturat’ alcooltestul. Sofer cu 1,26 la mie, prins la volan de politistii din Timis

TIMIS. Soferi beti sau fara permis, opriti de politistii de la rutiera in weekend-ul trecut pe soselele din Timis. Recordul finalului de saptamana a fost stabilit de un sofer la Voiteg, care avea 1,26 mg/l alcool pur in aerul expirat.

CITESTE SI: Aproape 100 de misiuni pe zi pentru pompieri, la Timisoara si in judet. Avertisment pentru cei care dau foc miristilor 

Barbatul are 46 de ani si a fost oprit sambata seara de oamenii legii. Politistii l-au dus la spital pentru a-i fi prelevate probele de sange si i-au facut dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului.

Un alt sofer baut a fost oprit la in centrul Timisoarei, pe bulevardul C.D. Loga. Individul are 44 de ani, iar cand a suflat in aparatul etilotest acesta a indicat o valoare de 1,19 mg/l alcool pur inb aerul expirat. Si acesta s-a ales cu dosar penal.

Un tanar in varsta de 39 de ani a fost oprit la Sacosul Turcesc. Politistii l-au pus sa sufle in aparatul etilotest, cxare a indicat o valoare de 1,01 mg/l alcool pur in aerul expirat. Si el s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului.

Alti doi soferi au fost trasi pe dreapta la Biled, respectiv la Jebel. Primul are 19 ani, iar cel de-al doilea 50, si niciunul nu avea permis de conducere.

Controalele politistilor pe sosele vor continua si in zilele care urmeaza.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.