SCM Timisoara, victorie importanta sub panou in orasul aurului negru

TIMISOARA. Prim-divizionara de baschet masculin SCM Timisoara a reusit o victorie importanta la Ploiesti, la reluarea sezonului regulat, dupa pauza prilejuita de meciul nationalei din precalificarile europene. Elevii lui Dragan Petricevic au aratat un joc foarte bun care le-au adus cele doua puncte, 93-85.

CITESTE SI: Apa, canalizare, retele de gaz si electricitate pentru cele peste 100 de terenuri gratuite acordate tinerilor de catre Primaria Timisoara, dupa 4 ani de la inceperea procedurilor de atribuire. Se aproba SF-ul pentru utilitati 

Dupa un inceput echilibrat, in care ambele echipe au fost la conducere pe tabela, „Leii din Banat” s-au desprins la prima sirena, 24-18. Cu jucatori in mare forma, ca Strong sau Gajic, alb-violetii si-au mai marit putin distanta pana la pauza mare, 46-38.

Si in repriza secunda s-a marcat destul de mult, iar banatenii au trecut de 10 puncte distanta avand un maxim de +16. La capatul a 30 de minute scorul era de 67-54. Trupa lui Petricevic s-a mentinut in fata si in sfertul patru, in ciuda unui forcing important al gazdelor, care in ultimul minut au venit la -5. SCM OHMA s-a comportat profesionist si a inchis fara probleme meciul 93-85.

Timisoara a dominat la mai toate capitolele, recuperari 42-31, pase decisive 19-16, la trite 10-6 si a avut mai putine posesii pierdute, 5-11.

Darrion Strong a incheiat meciul cu 32 de puncte, 4 recuperari si 7 pase decisive, iar Nikola Gajic a reusit un double-double cu 22 de puncte si 10 recuperari. Brown a contribuit cu 11 puncte, Talton cu 10, Olah u 10 puncte si 9 recuperari, Mirkovic a pus 6 puncte, iar Lazar 2. De la gazde, Deion Devante Hammond a avut 22 de puncte, iar Johnathan Jordan 16.

SCM are acum 10 victorii si 8 infrangeri si se afla in prima jumatate a clasamentului.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.