Servicii de catering de cea mai buna calitate pentru petreceri fabuloase in apropiere de Timisoara. Secretele lui chef Cristi Dobrean pentru cele mai reusite evenimente. Video

TIMISOARA. Botezurile, nuntile traditionale, sarbatorirea zilelor de nastere, pana si o banala iesire la restaurat sau o petrecere intr-un local nu mai sunt la fel in ultimii ani din pricina pandemiei COVID-19. In contextul actual, nu putini sunt timisorenii care aleg sa isi petreaca aniversarile in familie sau organizeaza cate un gratar cu prietenii, fara agitatie si pregatiri intense. Evenimentele cu mai multi invitati, insa, au nevoie de o atentie speciala, indiferent de locatia unde acestea se desfasoara.

La Livada Banateana by Nora vine cu o propunere care sa faca evenimentele tale de familie sau corporate de neuitat, printr-un serviciu de catering de cea mai inalta calitate, dar si cu un nou chef în bucatarie, Cristi Dobrean.

Cristi, cu ce preparate ii ispitesti pe timisoreni La Livada Banateana by Nora?

Fiind o locatie in aer liber ii rasfatam pe clienti cu preparate la gratar pe carbune, acestea fiind pregatite, marinate, transate in carmangeria Nora. Oferim doar produse proaspete de cea mai buna calitate, cum putini o pot face. In viitor urmeaza sa introducem si cateva preparate marca Cristi Dobrean. Deocamdata nu vreau sa dezvalui nimic, insa vom posta pe pagina noastra de Facebook aceste noutati

Livada Banateana a devenit din ce in ce mai cunoscuta printre timisoreni, povestește-ne mai multe despre noul vostru serviciu de catering!

Oferta noastră de catering include o plajă largă de servicii, venind în întâmpinarea clientilor cu evenimente tematice și activitati pentru toate categoriile de varsta. Avem capacitatea de a organiza atât evenimente corporate, cat si pentru familii, pe care le putem structura sub formă de barbeque garden party unde punem la dispoziție preparate la grătar, la ceaun și la proțap sau diferite tipuri de bufet: bufet mezeluri traditionale romanesti din carmangeria Nora – productie proprie, bufete de finger foods, patiserie, preparate clasice, candy bar, cat si fine dining. Iar pentru cei mai pretențioși oaspeți, putem pune la dispoziție si un serviciu de tip banchet, prin intermediul căruia oferim serviciu direct la farfurie efectuat de către echipa noastră de ospatari”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, chef Cristi Dobrean.

La Livada Banateana by Nora nu ofera doar preparate savuroase pentru orice eveniment privat sau corporate, ci pune la dispozitia clientilor si toata logistica necesara: vesela (de unica folosinta sau ceramica), tacamuri (de unica folosinta sau inox), corturi, mese, scaune, oliviere, servetiere, servetele sau frigidere, bar de berarie, bar de cocktail, servicii de ospatarie, servicii de bar sau servicii hostess.

De asemenea, poate fi asigurata si partea de entertainment cu solisti de muzica populara sau usoara, dj, iluzionist, dansatori, sonorizare, lumini si scena si chiar un maestru de ceremonii.

La Livada Banateana by Nora poate oferi servicii de catering pentru evenimente incepand de la 20 de si pana la 2000 de persoane, iar in situatii speciale poate organiza evenimente cu pana la 5000 – 7000 de oameni.

Toate detaliile le gasiti pe site-ul oficial lalivadabanateana.ro sau pe pagina de Facebook.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.