Familie disperata la Timisoara. Un copil a disparut fara urma, dupa o plimbare cu bicicleta. Daca l-ai vazut, suna la 112

TIMISOARA. Un copil in varsta de 12 ani din Timisoara a plecat luni dupa-amiaza cu bicicleta de acasa, iar de atunci nimeni nu mai stie nimic de el.

CITESTE SI: Foc si panica intr-un bloc din Resita provocat de un tanar care si-a incendiat garsoniera. 100 de oameni evacuati 

Disperati, parintii au cerut ajutorul Politiei.

Gheorghe Stoica a are aproximativ 1,35 m inaltime, 35 de kilograme, ochi caprui si par brunet.

In momentul disparitiei, pustiul ar fi fost imbracat intr-un pulover si un palton verde, iar bicicleta sa are culoarea neagra.

Cei care pot oferi detalii despre adolescent sunt rugati sa sune la 112 sau sa contacteze cea mai apropiata sectie de politie.

Foto: IPJ Timis

UPDATE: Copilul a fost gasit. Acesta a ramas peste noapte la niste prieteni.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Din nou, Politia Romana si ziarele isi dau in petec cu incompetenta si lipsa de pregatire.
    Nu spuneti din ce zona e copilul, in ce zona se presupune ca se plimba, scoala de care apartine…
    Ce sa fac, sa ma pun sa il caut in Girocului, unde stau?
    Dar poate baietelul e din Iosefin? Poate se plimba cu bicicleta pe dig si l-a lovit un crizat de ala ce merge cu 40-50km /h pe acolo, si te injura dca nu te dai la o parte?
    Poate era din zona UMT?
    Poate din Maria? Sau Fratelia?

    Cum sa ajutam la cautarea lui, daca nu dati detalii?