Apa oprita sau presiune scazuta la robinete in mai multe localitati din Timis. Programul interventiilor Aquatim

TIMISOARA. Aquatim continua interventiile la propria retea de distributie, iar echipele companiei vor avea lucrari in mai multe localitati in zilele urmatoare.

Astfel, vineri, 11 februarie, intre orele 9 si 14, angajatii companiei vor face lucrari de spalare si igienizare a retelei de distriburie la Ohaba-Forgaci. In acest interval orar presiunea apei va fi scazuta.

Tot vineri, in acelasi interval orar, se spala reteaua si se face dezinfectia retelei si la Petroasa Mare. Si in aceasta situatie presiunea la robinete va fi scazuta pe perioada interventiei.

Luni, 14 februarie, angajatii Aquatim se muta la Belint si Targoviste tot pentru lucrari de spalare si igienizare a retelei. Astfel, intre orele 8 si 16, in cele doua localitati va fi intrerupta furnizarea apei.

De asemenea, luni, intre orele 9 si 14 va fi oprita apa la Jena pentru lucrari la reteaua de distributie.

La reluarea alimentarii cu apa în regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece perturbarile vor fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.