Miscari de trupe la Politehnica Timisoara. Un fotbalist s-a despartit de club, altul si-a prelungit contractul

TIMISOARA. Schimbari in lotul Politehnicii Timisoara. Formatia de liga secunda a renuntat la un jucator care nu a apucat sa debuteze intr-un meci oficial, a prelungit intelegerea cu un tanar fundas si are un nou preparator fizic.

CITESTE SI: Inca o scoala din Timisoara trece in online. La Liceul Nikolaus Lenau sunt copii cu COVID in mai mult de 30 de clase 

Astfel, clubul alb-violet a pus punct, de comuna acord, colaborarii cu Razvan Mihai Prodan, fundasul de 22 de ani care a venit la Timisoara la inceputul lui septembrie 2021. Fotbalistul nu a apucat sa evolueze in vreun meci oficial, fiind folosit doar in partidele de verificare.

Clubul banatean l-a convins pe tanarul Rares Birlovean sa isi prelungeasca intelegerea cu formatia alb-violeta pana in 2025. Fundasul originar din Petrosani a fost imprumutat in turul acestui sezon la Pobeda Dudestii Vechi, unde a jucat 13 meciuri, fiind integralist in 11. In retur Birlovean nu va ramane la poli, ci va merge sub forma de imprumut la formatia de liga a III-a din Ghiroda.

CITESTE SI: Baiatul unui fost prim-divizionar se alatura Ripensiei Timisoara 

Rares Birlovean s-a nascut pe 28 aprilie 2003 si a crescut mai intai la LPS Banatul. Din sezonul 2017-18 s-a alaturat promitatoarei generatii 2003 alb-violete. In prima parte a sezonului trecut acesta a fost împrumutat la Fortuna Becicherecu Mic, unde a inregistrat opt aparitii la nivelul Ligii 3. In retur a facut parte din lotul largit al Politehnicii.

Politehnica Timisoara il are din acest inceput de an in staff-ul tehnic si pe Catalin stanila, cel care va fi preparator fizic. Absolvent al Facultatii de Educatie Fuzica si Sport a UVT, Stanila deja activa in club la Academie, insa acum va fi si alaturi de prima echipa. In cadrul Academiei Politehnicii acesta se ocupa de pregatirea fizica a grupelor de juniori nascuti in anii 2005 (Politehnica U17) si 2007 (Politehnica U15), ambele participante in Liga Elitelor.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.