Politehnica Timisoara incepe si incheie playoff-ul in deplasare. Programul integral al sezonului de primavara in liga feminina

TIMISOARA. Fetele de la Politehnica Timisoara isi cunosc programul din play-off-ul Ligii 1 de fotbal.

CITESTE SI: Presedintele Consiliului Judetean Timis, Alin Nica si vicepresedintele Alexandru Proteasa, testati pozitiv cu COVID-19

Fetele lui Mirel Albon vor incepe sezonul de primavara cu o deplasare la Odorhei pentru partida cu Vasas Femina. In sezonul regular timisorencele au reusit unul dintre cele mai spectaculoase meciuri in fata ardelencelor, incheiat insa la egalitate, 3-3, la Timisoara.
Primul meci acasa va fi impotriva lui CSM Alexandria, echipa in fata careia banatencele au pierdut in runda de deschidere a acestui campionat.
Poli va intalni campioana din Cluj in ultima etapa a turului acasa, dar si in ultima partida a campionatului, in deplasare.

Iata programul complet al formatiei timisorene:
Etapa 1: Vasas Femina Odorhei – Politehnica Timisoara
Etapa 2: Politehnica Timisoara – CSM Alexandria
Etapa 3: Fair Play Joc Cinstit Bucuresti – Politehnica Timisoara
Etapa 4: Heniu Prundu Bargaului – Politehnica Timisoara
Etapa 5: Politehnica Timisoara – Universitatea Olimpia Cluj
Etapa 6: Politehnica Timisoara – Vasas Femina Odorhei
Etapa 7: CSM Alexandria – Politehnica Timisoara
Etapa 8: Politehnica Timisoara – Fair Play Joc Cinstit Bucuresti
Etapa 9: Politehnica Timisoara – Heniu Prundu Bargaului
Etapa 10: Universitatea Olimpia Cluj – Politehnica Timisoara

Formatia timisoreana a inceput deja pregatirile pentru meciurile din primavara si are creionata si o parte a programului de amicale.

In data de 5 februarie Politehnica Timisoara primeste vizita echipei ŽFK TSC Kanjiza din Serbia, grupare pe care a intalnit-o si in vara anului trecut, si in fata careia a pierdut cu 5-4.

O saptamana mai tarziu, pe 12 februarie, Poli se deplaseaza in Ungaria la Miskolc, pentru un meci in compania Diósgyőri VTK, formatie pentru care evolueaza si doua dintre componentele nationalei Romaniei, Erika Gered si Bianca Sandu.

Formatia timisoreana mai este in discutii pentru alte doua meciuri de verificare, numele adversarilor si datele de disputare ale partidelor urmand sa fie anuntate imediat ce vor fi stabilite.

Foto: Politehnica Timisoara Femina

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.