Imagini teribile. O bucata mare de stanca se prabuseste peste salupele pline cu turisti in Brazilia. Un om a murit

Un fragment urias de stanca s-a prabusit sambata peste mai multe salupe cu turisti in lacul Furnas, din orasul brazilian Capitolio, statul Minas Gerais.

CITESTE SI: Inselaciune de aproape 100.000 de lei pusa la cale de un cuplu din Timis. Cum au reusit doi tineri sa pacaleasca mai multi oameni in numai doua luni. Video 

O inregistrare video care circula pe retelele sociale si a carei autenticitate a fost confirmata de pompieri – potrivit portalului G1 – arata momentul in care o stanca uriasa se desprinde din peretele canionului si se prabuseste de la o inaltime de cinci metri peste cateva salupe care se aflau in zona, scrie digi24.ro.

In incident si-a pierdut viata cel putin o persoana si 15 au fost ranite

Pompierii banuiesc ca precipitatiile puternice din ultimele zile au pus presiune pe pereţii canionului, provocand în cele din urma desprinderea stancii.

Foto: newswep.com

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.