Soferi beti si fara permis, ridicati de la volan, in trafic, de politisti, pe soselele din Timis

TIMISOARA. Mos Craciun a venit cu dosare penale pentru mai multi soferi din Timis, care au urcat bauti la volan, iar unii nici macar nu aveau permis.

CITESTE SI: Amenzi de 8000 de lei date de politisti in zilele de Craciun la Timisoara si in judet 

Unul dintre conducatorii auto a fost tras pe dreapta pe strada Stefan cel Mare din Lugoj. Este vorba de un barbat de 51 de ani care a fost pus de politisti sa sufle in aparatul etilotest, iar acesta a aratat o valoare de 0,60 mg/l alcool pur inj aerul expirat. Omul s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului.

Un alt barbat de 40 de ani a fost oprit de politisti in noaptea de Craciun la Grabat. In cazul sau etilotestul a aratat o valoare de 0,89 mg/l alcool pur in aerul expirat, insa soferul a refuzat sa mearga la spital, asa ca s-a ales cu dosar penal si pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Un alt conducator auto a fost tras pe dreapta la Giroc si pus sa sufle in etilotest. In cazul sau aparatul a indicat o valoare de 0,65 mg/l alcool pur in aerul expirat. Si el a primit cadou de Craciun un dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului.

Un barat de 54 de ani a fost oprit la Iecea Mare. In cazul sau etilotestul a aratat o valoare de 0,74 mg/l alcool pur in aerul expirat. Mai mult, la o verificare mai atenta politistii au aflat ca omul nici nu are permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule.

Un alt barbat a fost prins de politisti la Giera. Omul in varsta de 40 de ani a suflat in aparatul etilotest, care a aratat o valoare de 0,75 mg/l alcool pur in aerul expirat. Barbatul a si refuzat sa mearga la spital pentru recoltarea probelor biologice. Politistii au continuat verificarile in baza de date si au descoperit ca barbatul nu avea permis de conducere, dar si ca masina pe care o conducea nu era inmatriculata. Soferul s-a ales cu dosar penal pentru conducere fara permis, conducere sub influenta alcoolului, conducerea unui autovehicul cu numar fals de inmatriculare si refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.