Oameni raniti si o masina facuta praf dupa ce s-a izbit de un stalp

Patru oameni au fost raniti dupa ce masina in care se aflau s-a izbit puternic de un stalp.

CITESTE SI: Si cu dosar penal, si cu banii luati. Femeie prinsa in timp ce vindea petarde intr-o piata din Timis 

Accidentul a avut loc pe podul Stavila din Resita, cel care face legatura dintre cartierul cu acelasi nume si Muncitoresc.

Soferul unui autoturism, in care se mai aflau alte trei persoane, a pierdut controlul volanului, a trecut peste o linie de tramvai si s-a ciocnit violent de un stalp de iluminat public. De aici autoturismul a fost proiectat intr-o alta masina, care circula regulamentar.

La fata locului au ajuns rapid echipaje ale salvartorilor, din moment de Detasamentul de Pompieri Militari Resita se afla la aproximativ 100 de metri de locul accidentului.

In urma accidentului, trei dintre cei aflati in masina au fost preluati de ambulante si transportati la spital, iar pentru scoaterea soferului dintre fiarele contorsionate a fost nevoie de interventia echipajului de descarcerare. Medicii au aplicat manevrele de resuscitare, dupa care conducatorul auto a fost transportat in stare grava la spital.

Politistii urmeaza sa stabileasca cu exactitate cum s-a petrecut accidentul.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.