Soferi prinsi beti sau drogati la volan pe drumurile din Timis. Zeci de amenzi date, dar si permise retinute de politisti

TIMISOARA. Controalele politistilor de la Rutiera au continuat in weekend atat pe strazile din Timisoara, cat si pe soselele din judet. Iar ‘prada’ a fost una bogata.

CITESTE SI: Petrecere ‘sparta’ de politisti la Timisoara. Amenzi pe banda rulanta date celor care refuza sa poarte masca de protectie in spatiile aglomerate 

Oamenii legii l-au tras pe dreapta duminica, dupa pranz, pe un barbat care circula cu masina pe Strada Principala din Buzias. Soferul a fost pus sa sufle in etilotest, iar aparatul a aratat o valoare de 1,10 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Un alt barbat a fost oprit pentru un control de rutina in Gavojdia. Omul, in varsta de 44 de ani, mirosea puternic a alcool, asa ca a fost testat cu aparatul etilotest. Valoarea aratata a fost 1,19 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Tot duminica a fost oprit la Cruceni un alt sofer. Omul in varsta de 62 de ani nu era baut, insa dupa o verificare mai atenta, politistii au descoperit ca nici nu are permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule.

Toti cei trei indivizi s-au ales cu dosare penale pentru conducere sub influenta alcoolului, in primele doua cazuri, si conducere fara permis in situatia celui de-al treilea.

In weekend au iesit pe strazile din oras si politistii Biroului Rutier Timisoara.

Oamenii legii au controlat 302 autovehicule si au efectuat 285 de testari cu aparatul etilotest. Au fost aplicate 37 de amenzi pentru incalcarea diferitelor reguli de circulatie.

In timpul controalelor au fost descoperiti doi soferi care conduceau sub influenta alcoolului, alti doi care consumasera substante interzise si alti doi fara permis.

De asemenea, 10 dintre cei controlati au fost lasati pietoni pe diferite perioade de timp.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.