Au crezut ca ii pacalesc pe politisti. Cum au incercat 4 turci sa treaca frontiera in Romania, prin Timis

TIMIS. Sunt dispusi sa faca orice numai sa ajunga intr-o tara din vestul Europei. Si, cand nu trec granita pe jos, infruntand frigul si vremea urata, gasesc tot felul de… metode.

CITESTE SI: Aproape 2.600.000 de lei primeste Primaria Timisoara de la Consiliul Judetean Timis la vanzarea celor 9 cladiri de la Aeroporul Utilitar Cioca. Tranzactia se voteaza in CLT 

Patru turci, pasageri in masina unui sarb, au incercat sa intre in Romania, in noaptea de vineri spre sambata, prin punctul de trecere al frontierei de la Jimbolia.

Cei patru, membri ai aceleiasi familii, au prezentat politistilor pasapoarte biometrice emise de autoritatile din Turcia. Oamenii legii au verificat mai atent vizele de calatorie, care s-au dovedit a fi false. Luati la intrebari, cei patru turci au recunoscut ca isi doreau sa ajunga intr-o tara din spatiul Schengen, insa nu aveau documente legale pentru a ajunge acolo.

Cei patru sunt acum cercetati pentru uz de fals si tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat.

Foto: Arhiva

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.