CFR Timisoara revine pe drumul cel bun. Victorie reconfortanta acasa

TIMISOARA. Prim-divizionara de futsal CFR Timisoara a trecut cu bine peste cele doua infrangeri, oarecum asteptate, cu Deva si la Galati si a invins sambata la amiaza o fosta adversara din barajul de promovare, CS Local Sportul Ciorasti.

CITESTE SI: S-a rezolvat problema trenului Timisoara – Nerau. Navetistii pot ajunge de luni la serviciu sau la scoala cu CFR. Anuntul ministrului Transporturilor 

A fost 4-1 pentru banateni, care au avut emotii doar in primele 10 minute ale partidei. Jocul elaborat in atac si pressingul pe tot terenul a fost cheia castigatoare, intr-un joc in care Robert Lupu, antrenorul-jucator al gazdelor a fost si omul partidei.

Lupu a deschis si a inchis tabela, Andrei Nemiteanu si Stojan Milovac fiind ceilalti marcatori ai CFR-ului, in timp ce golul vizitatorilor a fost reusit de Ion Dumitru.

CFR incheie astfel primele doua parti ale sezonului cu 7 victorii si 5 infrangeri este pe locul 4 si va merge in play-off.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.