Soferi prinsi drogati sau beti la volan, in timpul unei razii de 7 ore a politistilor, la Timisoara si in judet

TIMISOARA. Politistii Serviciului Rutier Timis alaturi de colegii de la Biroul Rutier Timisoara au continuat raziile in trafic pentru depistarea soferilor care urca la volan dupa ce au baut sau au consumat droguri.

CITESTE SI: S-a prabusit o bucata de tavan la un spital din Timis

Un tanar de 23 de ani a fost oprit de un echipaj la Timisoara, pe bulevardul Corneliu Coposu. Dupa verificarea documentelor, soferul a fost pus sa sufle in aparatul drugtest, care a aratat ca individul consumase substante interzise.

Un alt sofer in varsta de 47 de ani a fost oprit de oamenii legii la Cheveresu Mare. Cand a fost testat cu etilotestul, aparatul a aratat o valoare dem 0,82 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Un alt barbat a fost tras pe dreapta pe bulevardul Regele Ferdinand din Timisoara. Omul a fost pus sa sufle in aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,57 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Cei trei soferi au fost dusi la spital pentru recoltarea probelor biologice si s-au ales cu dosare penale.

In timpul raziei de 7 ore desfasurate la Timisoara si in judet, politistii au dat 26 de amenzi, cu o valoare totala de 13.775 de lei soferilor care au incalcat diferite regulil de circulatie.

Oamenii legii au retras 4 certificate de inmatriculare si au retinut 7 permise. Politistii au constatat 6 infractiuni la regimul circulatiei, dintre care 3 pentru conducere sub influenta alcoolului, una de conducere sub influenta drogurilor si in doua cazuri cei care se aflau la volan nu aveau permis de conducere.

In total 250 de soferi au fost pusi sa sufle in aparatul etilotest, iar alti 5 in drugtest.

Actiunile de control ale politisti,lor pe sosele vor continua si in urmatoarele zile.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.