CFR Timisoara, invinsa de Ziua Nationala pe terenul vicecampioanei din Galati

TIMISOARA. Fara Matei si Ilas in teren, CFR Timisoara a suferit al doilea esec consecutiv in prima liga de futsal, la capatul duelului cu United Galati.

CITESTE SI: Expozitie de fotografie in Parcul Craciunului de la Muzeul Satului din Timisoara. 6 profesionisti isi expun lucrarile in LifePressPhoto 

Gazdele au inceput tare, iar fostul timisorean Araujo a deschis scorul inca din minutul 3, dupa ce a recuperat o minge din picioarele lui Joao Fernandes. Un minut mai tarziu United a facut 2-0, dupa ce un sut al lui Cires s-a oprit in plasa portii lui Lungu. United a continuat sa domine, insa jucatorii lui Florin Ignat au facut si faulturi usoare, care au dus la acordarea unei lovituri de la 10 metri pentru Timisoara. Plopeanu a sutat, mingea l-a lovit in picior pe portarul Tonita si a ricosat in bara, fiind apoi respinsa. Astfel, scorul pauzei a fost 2-0.

Inceputul de repriza secunda a fost unul mai echilibrat, fara mari ocazii din partea celor doua formatii. In minutul 6, Plopeanu a avut o intrare imprudenta la unul dintre galateni, a vazut al doilea galben si a fost eliminat. La scurt timp dupa eliminare Galatiul a facut 3-0 prin acelasi Daniel Araujo. CFR-ul a fost din ce in ce mai indrazneata si in minutul 11 un sut al lui Nemitanu a fost blocat de Tonita, insa balonul a ajuns la Joao Fernandes, care l-a trimis in poarta. Pana la final, Robert Virlan a avut doua oportunitati importante de a inscrie pentru CFR, insa la prima a trimis peste poarta, iar la cea de-a doua a fost blocat de Tonita. In minutul 15, un sut al lui Joao Fernandes din partea dreapta a fost respins de Tonita, mingea l-a lovit pe Milovac si s-a facut 3-2.

In ultimele doua minute Robert Lupu l-a scos pe Teodor Lungu din poarta pentru a juca in sistemul 5 contra 4, insa galatenii au reusit sa recupereze un balon, iar Ignat a trimis in plasa portii timisorene din marginea propriului semicerc. Astfel, s-a incheiat 4-2, iar CFR ramane cu 18 puncte dupa 12 etape.

In runda viitoare, CFR-ul va primi vizita Sportului Ciorasti, echipa care a produs surpriza campionatului, invingand etapa trecuta tocmai pe United Galati.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.