Casa unei familii aflata in izolare de COVID a ars langa Timisoara. Doi copii si parintii lor au ramas fara acoperis deasupra capului in prag de iarna

TIMIS. Nenorocire pentru o familie, dupa ce casa in care locuia a ars complet, nu departe de Timisoara, la Dudestii Noi.

CITESTE SI: Maraton al vaccinarii de Ziua Nationala la Timisoara. Se vor folosi doua seruri pentru imunizare 

Cei patru membri ai familiei erau in izolare de COVID, iar la izbucnirea incendiului au iesit imediat din imobil si au sunat la 112.

La fata locului au ajuns cinci autospeciale cu apa si spuma, o autoscara, o ambulanta, dar si un echipaj CBRN si echipaje ale pompierilor voluntari din Dudestii Noi si Becicherecu Mic.

Pompierii au luptat mai bine de o jumatate de ora cu flacarile, reusind sa stinga incendiul si sa impiedice extinderea acestuia la casele din apropiere.

Din fericire, nimeni nu a fost ranit, insa casa a fost distrusa.

Acum pompierii urmeaza sa stabileasca cu exactitate de la ce a pornit focul.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.