Doi barbati care trebuiau sa fie in carantina, prinsi de politisti pe strada la Timisoara. Amenzi de 30.000 de lei impartite in ultimele 24 de ore

TIMISOARA. Politisti, alaturi de jandarmi, pompieri si inspectori ITM au continuat verificarile pe linia limitarii raspandirii COVID-19 si au impartit zeci de amenzi celor care nu respecta reglementarile in vigoare.

CITESTE SI: Generalul Nicolae Ciuca vrea serviciu militar in Romania. In armata, tinerii vor merge voluntar si vor fi platiti

Oamenii legii au prins pe strazile din Timisoara doi barbati care trebuiau sa fie in carantina. Ambii au fost sanctionati cu cate 300 de lei. Impreuna cu acestia, numarul celor care nu au respectat masura carantinei in ultimele trei zile a ajuns la 6.

Politistii au mai aplicat alte 72 de amenzi, cu o valoare totala de 24.000 de lei, celor care nu au purtat masca de protectie obligatorie.

In total, in ultimele ore, oamenii legii au verificat 109 localuri, terase sau magazine, 114 mijloace de transport si au legitimat peste 2000 de persoane.

Echipele mixte vor continua acest gen de actiuni si in zilele care urmeaza.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Conform calculelor, daca nu porti masca iei amenda mai mare decat daca nu respecti carantina… Idiotic, nu?