Se opreste apa in Timisoara si intr-o localitate din judet. Interventii ale echipelor Aquatim

TIMISOARA. Echipele Aquatim continua interventiile la propria retea de distributie si in acest final de saptamana.

Angajatii companiei vor actiona joi, 25 noiembrie, intre orele 10-12, in Jimbolia, interval in care se va opri furnizarea apei pentru lucrari de modificare a traseului unei conducte DN 90.

Vineri, 26 noiembrie, intre orele 9-14, echipele Aquatim se muta la Timisoara. In Piata Sfantul Nicolae se va executa o conectare de conducte, operatiune care va duce la intreruperea furnizarii apei pe strada Sinaia si in Piata Sfantul Nicolae. In acelasi interval orar vor avea loc lucrari de cuplare a unor conducte si pe strada Constantin Diamandi si se va opri apa pe strazile Dr. Grigore T. Popa, Constantin Diamandi, Gheorghe Ivanescu, Ion Barbu si Martir Constantin Vilceanu.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.