Atentie, soferi, trec animale salbatice! Indicatoare noi puse de angajatii DRDP pe soseaua care leaga Timisoara de granita cu Serbia

TIMISOARA. Soferii vor trebui sa reduca viteza si sa circule cu atentie sporita pe soseaua care leaga Timisoara de frontiera cu Serbia.

CITESTE SI: Se intampla minuni. Bicicleta gasita de politisti la aproape o luna de cand a fost furata din Complexul Studentesc, la Timisoara. A fost prins si hotul 

Echipele DRDP au instalat mai multe indicatoare pe diferite tronsoane pe drumul Timisoara – Moravita, prin care conducatorii auto sunt atentionati ca prin aceasta zona trec frecvent animale salbatice, mai ales caprioare.

Indicatoarele au fost pozitionate pe bucati de drum in care este permisa depasirea, dar si in apropierea unor intersectii, sau pe portiuni unde oricum soferii trebuiau sa limiteze viteza de circulatie.

La intalnirea indicatorului din imagini, conducatorul auto este obligat sa reduca viteza si sa circule cu atentie sporita. Indicatorul de avertizare a fost montat pe DN 59 Timișoara – Moravita, drum pe care se intalnesc, tot mai des, animale salbatice„, transmit reprezentantii DRDP Timisoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.