CSM Lugoj incepe sa lege victoriile la fileu

TIMIS. Prim-divizionarea de volei feminin CSM Lugoj trece din nou in acest sezon prin momente bune. Dupa calificarea in sferturile Cupei Romaniei, dupa 3-1 si 3-0 cu Craiova, a urmat succesul din campionat, 3-1 cu Stiinta Bacau, iar acum o noua victorie in Europa.

CITESTE SI: Santier de o luna in curtea Bastionului Theresia din Timisoara. Se schimba iluminatul si se inlocuiesc trepte cu peste 40.000 de euro 

Este vorba despre meciul tur din 16-imile Cupei Challenge, cand banatencele au primit pe teren propriu replica incomodei si puternice echipe elvetiene Sm’Aesch Pfeffingen. Oaspetele si-au adjudecat la mare lupta primele doua seturi, 23-25 si 21-25. Setul 3 a fost unul psihologic, s-a mers mult timp cap la cap, iar elvetiencele erau in avantaj pe final, 19-20, dar lugojencele s-au impus cu 25-23 si au deschis calea unei reveniri de senzatie. Setul 4 a fost adjudecat clar de elevele pregatite de Ugljesa Segrt, 25-19 si astfel s-a intrat in tie-break.

Mult mai organizate și cu un plus la moral, banatencele s-au impus cu 15-8 castigand partida cu 3-2. Returul se disputa saptamana viitoare in Elvetia, pana atunci „albastrele” urmand a juca in campionat la Mioveni.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.