Cu gandul la play-off, fetele de la Politehnica Timisoara vor trei puncte cu Galatiul. Pentru banatence ar putea debuta si noua achizitie

TIMISOARA. Politehnica Timisoara joaca penultimul meci pe teren propriu din sezonul regular al Ligii 1 de fotbal feminin in acest final de saptamana in compania Universitatii Galati.

CITESTE SI: O linie metropolitana de autobuz va circula pe un traseu mai lung de la inceputul saptamanii, la Timisoara. O alta va fi suplimentata 

Formatia oaspete nu a mai obtinut punct in Liga 1 din 10 octombrie, cand s-a impus la Targoviste, iar in ultimele doua etape nu a inscris vreun gol, incasand 10. mai mult, Universitatea a pierdut la masa verde si meciul de joi impotriva formatiei Banat Girls, deoarece nu a avut un medic la stadion.

Politehnica Timisoara vine dupa doua partide in care a inscris de cate trei ori si are nevoie de cele 3 puncte pentru a ramane in lupta pentru playoff. Timisorencele sunt pe 7 inaintea meciului din aceasta runda, cu 10 puncte, la trei lungimi de locul 5, ocupat de Fair Play Bucuresti, si la doua de pozitia a sasea, pe care se afla Piros Security Arad.

Portar de nationala pentru Politehnica

Inaintea dulului cu formatia galateana Politehnica Timisoara si-a asigurat serviciile Sarei Campean, portarul titular al nationalei sub-19 ani a Romaniei, jucatoare venita libera de contract la Timisoara. Tanara jucatoare, in varsta de 18 ani, a evoluat in trecut sub comanda lui Mirel Albon la Universitatea Olimpia Cluj.

Sara Campean a aparat poarta selectionatelor sub 17 si sub 19 ani ale Romaniei, dar a debutat si in nationala de senioare, intr-un amical cu Malta.

Sunt fericita ca pot sa incep un capitol nou alaturi de Politehnica Timisoara. Am ales acest club pentru ca isi doreste sa faca performanta, are obiective pe termen lung si am incredere ca le vom atinge. Am venit aici sa dau totul pentru a ajuta echipa si abia astept debutul in tricoul Politehnicii”, a spus Sara Campean.

Fotbalista ar putea debuta pentru Poli chiar in meciul cu Universitatea Galati, care este programat duminica, de la ora 11, pe stadionul Stiinta. Duelul va fi condus de Adina Popa, din Satu Mare, ajutata la cele doua tuse de Florentin Andrei si Bogdanel Alexandru, ambii din Oradea.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.