Amenzi de peste 30.000 de lei date de politisti celor care refuza sa poarte masca sau nu stau acasa noaptea, la Timisoara

TIMISOARA. Politistii, insotiti de jandarmi, pompieri si inspectori ITM au continuat controalele in vederea limitarii raspandirii virusului COVID-19 si au aplicat zeci de amenzi in ultimele ore.

CITESTE SI: Aproape 1.250.000 de doze proaspete de vaccin Pfizer sunt aduse cu avionul in Romania. Cate ajung la Timisoara 

Oamenii legii au controlat 104 terase, localuri si magazine si 74 de mijloace de transport si au legitimat peste 2000 de persoane.

In urma verificarilor au fost aplicate 85 de amenzi, cu o valoare totala de 31.500 de lei. 82 dintre sanctiuni au fost date celor care nu au purtat masca de protectie, in timp ce alte trei, in valoare totala de 1500 de lei, le-au incasat cei care au plecat noaptea de acasa fara un motiv intemeiat sau declaratie pe propria raspundere.

Politistii vor continua acest gen de verificari si in zilele care urmeaza.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.