Si-a batut sotia si a fost prins de jandarmi, la Timisoara. Cum a incercat sa scape barbatul agresiv

TIMISOARA. Desi nu avea voie sa se apropie de ea, un timisorean s-a napustit asupra sotiei si a batut-o. A fost insa prins de jandarmi si va raspunde pentru agresiune.

CITESTE SI: 111 copii in pericol au primit primul ajutor de la echipele SMURD Timis in octombrie. Pompierii au avut si 120 de misiuni pe zi 

Echipa mobila de interventie a fost alertata de vecinii femeii, iar oamenii legii au raspuns prompt.

Totul s-a petrecut la casa femeii din zona bulevardului Dragalina. Cand a vazut masina de interventie a jandarmilor,  agresorul a crezut ca poate totusi sa scape, asa ca a luat-o la sanatoasa. Dupa cateva sute de metri insa a fost prins si imobilizat.

In timpul cercetarilor, oamenii legii au aflat ca barbatul nu era la prima fapta de acest gen. Mai mult, individul avea emis pe numele sau un ordin de protectie pentru a nu se apropia de sotie si copii.

I-au fost intocmite actele de constatare pentru savarsirea infractiunii de „lovire sau alte violente” si pentru incalcarea ordinului de protectie, iar mai apoi a fost predat organelor judiciare„, transmit reprezentantii Inspectoratului de Jandarmi Judetean Timis.

La fata locului a fost chemata si o ambulanta SMURD, care i-a acordat ingrijiri medicale femeii.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.