Jeep rasturnat in vestul tarii. Un om a murit pe loc. In masina era si un copil

Un tanar si-a pierdut viata, dupa ce masina in care se afla s-a rasturnat. Un alt barbat, dar si un copil, au scapat cu viata.

CITESTE SI: Accident mortal pe o sosea din Timis. Un sofer de 74 de ani s-a rasturnat cu masina 

Accidentul a avut loc intre localitatile aradene Chisindia si Paiuseni. Cei trei au iesit la plimbare cu o masina de teren prin padurea din apropierea celor doua localitati. La un moment dat soferul a pierdut controlul volanului, iar Jeep-ul s-a rasturnat.

Soferul, in varsta de 40 de ani, si un copil de 10 ani au fost raniti, insa pentru un tanar de 30 de ani aflat pe scaunul din dreapta nu s-a mai putut face nimic. Acesta a fost gasit de echipele de interventie incarcerat si fara suflare, scrie glsa.ro.

Au intervenit Detasamentul Sebis cu o autospeciala cu modul de descarcerare si o ambulanta SMURD. De asemenea a fost chemat si elicopterul SMURD.

Foto: glsa.ro

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.