Accident mortal pe o sosea din Timis. Un sofer de 74 de ani s-a rasturnat cu masina

TIMIS. Un sofer si-a pierdut viata dupa un accident care a avut loc in apropiere de Lugoj.

CITESTE SI: Mai putine cazuri noi de COVID in Timis. Avem 10 focare active de coronavirus la Timisoara si in judet 

Barbatul avea 74 de ani era singur in masina si circula de la Olosag catre Lugoj. La un moment, din motive necunoscute, omul a pierdut controlul autoturismului, care a parasit soseaua si s-a rasturnat in santul de pe marginea drumului.

Martorii au sunat imediat la 112, iar la fata locului au ajuns echipaje ale pompierilor, politistilor, dar si o ambulanta. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru barbat si au declarat decesul.

Un barbat de 74 de ani conducea un autoturism pe DJ 584 dinspre Olosag spre Lugoj, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului, a iesit in afara partii carosabile si s-a rasturnat cu masina. In urma impactului conducatorul auto a decedat. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Foto: Arhiva

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.