5 morti intr-un accident rutier pe Autostrada M1 din Ungaria. In carambol a fost implicat un microbuz din Romania

Cinci persoane au decedat, marti, in urma unui grav accident petrecut pe autostrada M1, in directia Győr, langa localitatea Bábolna, informeaza agentia maghiara de presa MTI. In accident au fost implicate patru autovehicule, iar 5 persoane au murit.

CITESTE SI: Prinsi fara masca ori fara declaratie pe proprie raspundere, amendati cu 40.000 de euro la Timisoara si in judet 

Pe site-ul politiei maghiare, police.hu, a fost publicat anuntul ca patru vehicule s-au izbit la kilometrul 94 al autostrazii M1, iar circulatia in acea zona a fost complet blocata.

Purtatorul de cuvant al directiei judetene pentru situatii de urgenta din Komárom-Esztergom, Mihály Sebestyén Varga, a declarat pentru MTI ca un microbuz cu numere de Romania a lovit din spate un camion. In urma impactului, cinci persoane au ramas blocate in microbuz, iar un barbat a fost aruncat din autovehicul. Potrivit unei informari transmise de Inspectoratul de Politie al judetului Komárom-Esztergom, intr-unul dintre autovehiculele implicate calatoreau 5 persoane, iar toate au decedat pe loc. Autoritatile maghiare nu au precizat, deocamdata, in care dintre vehicule circulau cele 5 persoane (doua femei şi trei barbati).

De asemenea, un barbat de circa 50 de ani care a suferit o leziune la cap a fost transportat la spitalul din Győr, starea lui fiind stabila.

Pál Győrfi, purtatorul de cuvant al Serviciului National de Ambulanta, a declarat agentiei MTI ca au fost alertate ambulante şi un elicopter de ambulanta pentru a interveni la locul accidentului.

Sursa: Ebihoreanul.ro

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. OBOSEALA din păcate ucide și vieți nevinovate

  2. Nu oboseala lipsa de minte și răspundere ,fac drumul acesta des și ce văd de multe ori mă pune pe gânduri.